Jazzoo

De voordelen van online boekhouden met Jazzoo

Bestel nu voor 9,95 per maand

Voordelig

Begin direct met online boekhouden en betaal de eerste maand helemaal niets! Daarna betaalt u slechts €9,95 per maand voor het gehele pakket. Wilt u stoppen met online boekhouden? Jazzoo is maandelijks opzegbaar, dus u loopt geen enkel risico.

Dashboard

Gebruiksvriendelijk

Geen overbodige en ingewikkelde functionaliteit, maar een eenvoudig dashboard en een duidelijke structuur. Jazzoo is zo ingericht dat iedereen er zonder training mee aan de slag kan. U hoeft ook geen extra software te installeren en kunt direct van start met een volledig ingericht rekenschema.

Veilig

Veilig

Wij doen er alles aan om de data van onze klanten te beschermen. Daarom wordt ons systeem regelmatig gecontroleerd door McAfee Secure en voldoen wij aan de PCI richtlijnen. Alle communicatie tussen de server en gebruiker wordt versleuteld door middel van SSL. Ook maken wij dagelijks backups, zodat we het systeem en de data op ieder moment kunnen herstellen.

Support

Professionele support

Tijdens het online boekhouden wordt u van hulp en tips voorzien. Tevens bieden wij een uitgebreide help-documentatie en persoonlijke support. Onze helpdesk bestaat uit ervaren accountants en IT’ers, zodat we u altijd snel op weg kunnen helpen.

Voorbeeld factuur

Facturatie

Jazzoo biedt een volledig administratiepakket en natuurlijk hoort daar een facturatie-module bij. Daarvoor hoeft u niet extra te betalen. U kunt de factuur eenvoudig aanpassen aan uw eigen huisstijl en zelfs de positie van het adres aangeven, zodat deze precies voor het raampje van uw enveloppen valt. Daarna download u de facturen gemakkelijk als in PDF-formaat om deze te printen of e-mailen.

Accountant

Accountant

Met Jazzoo staat u er niet alleen voor, want uw accountant kan met u meekijken en zelfs uw administratie aanvullen en corrigeren. Hiervoor kan uw accountant gebruik maken van de speciale accountantsmodule, maar u kunt ook een gebruikersaccount toevoegen voor uw accountant.

Productbeheer

Productbeheer

Om snel facturen op te stellen, kunt u met Jazzoo uw productassortiment bijhouden. Voor ieder product kunt u de prijs bepalen, BTW-code instellen en aangeven op welke grootboekrekening de omzet gestort moeten worden. U kunt voor verschillende administraties dezelfde producten gebruiken, zodat u slechts één assortiment hoeft bij te houden.

Voorbeeld Relatiekaart

CRM

Met Jazzoo kunt u niet alleen online boekhouden, maar ook alle informatie over uw klanten verzamelen. Door middel van een geavanceerde relatiekaart met onder andere de laatste Tweets en Google Maps, heeft u voortaan alle gegevens bij de hand. Ook kunt u notities maken op de relatiekaart, waardoor u snel afspraken kunt vastleggen of gegevens kunt bijhouden.

Inkoopmutatie

Dagboeken

U kunt uw bankboek, kasboek, verkoopboek, inkoopboek en memoriaalboek beheren met Jazzoo. Dit vormt de basis van iedere administratie en stelt u in staat alle inkomsten en uitgaven bij te houden.

Debiteurenbeheer

Debiteuren/crediteuren

Met één druk op de knop krijgt u een overzicht met onbetaalde facturen. De openstaande bedragen worden netjes per debiteur/crediteur gebundeld en bij elkaar opgeteld. U weet dus altijd van wie u nog geld krijgt en wie nog geld van u krijgt.

Bankafschrift

Bankafschriften inlezen

U kunt er voor kiezen om bankafschriften handmatig in te voeren, maar het is ook mogelijk om een MT940-bestand in te lezen. Dat is een digitaal bankafschrift dat u kunt downloaden bij onder andere ING, Rabobank, ABN-AMRO, SNS bank, ASN bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos.

Balans

Rapportages

Jazzoo biedt verschillende rapportages aan, zoals balans, resultatenrekening, saldibalans en grootboekkaarten. Hierdoor heeft u altijd inzicht in uw bedrijf.

Meerdere administraties voeren

Meerdere administraties

Veel ondernemers voeren meerdere administraties. Bij Jazzoo is hier rekening mee gehouden en kunt u een onbeperkt aantal administraties voeren (tegen meerprijs). De eerste en tweede administratie zitten al bij de kosten inbegrepen.

Snelheidsmeter

Geen limieten

Bij Jazzoo hoeft u zich geen zorgen te maken over limieten of extra kosten als u mutaties invoert. Het aantal inkoop- en verkoopfacturen, relaties en mutaties is onbeperkt.

Periodes beheren

Geavanceerde mogelijkheden

Hoewel wij alles zo eenvoudig mogelijk willen houden, bieden we wel de mogelijkheid voor geavanceerd gebruik. Zo kunt u zelf BTW-codes bepalen, kostenplaatsen definiëren en zelf uw boekjaren indelen.